Storioni: festival om te koesteren

Binnenkort klinkt er wéér wonderschone muziek vanuit   fijnbesnaarde, professioneel bespeelde instrumenten. Topmusici leveren in de stad én daarbuiten een waterval aan klanken en muzikale kleuren. Tot in de kasteeltuin van Heeze en de ontwerpfabriek van Piet-Hein Eek in Strijp : hét festival van de kamermuziek neemt bezit van Eindhoven en ommeland. Liefhebbers zullen zich wederom hierheen spoeden, én in groten getale. Jaarlijks. En dat al voor de vijftiende keer....

 

Laatste social updates

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 hours ago
Hou deze Facebook-pagina komende week in de gaten!! We hebben een spetterende lezers-actie voor de Zhivago en Hollywood Revival Party op zaterdag 3 september a.s.!!
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
18 sollicitaties voor burgemeester Eindhoven!

Er zijn 18 sollicitanten voor het ambt van burgemeester in de gemeente Eindhoven. Dat maakt de commissaris van de Koning in Brabant, Ina Adema, bekend. Het gaat om 7 vrouwen en 11 mannen. Onder hen zijn 15 (oud) wethouders of burgemeesters. Drie sollicitanten zijn werkzaam in de particuliere sector of vrije beroepen. Zij combineren hun werk veelal met een politieke of bestuurlijke functie.

FLITS!

FRITS Presentatie, 25 APRIL, BrainPORT HUMAN CAMPUS