Fakebook – Blog

Het gaat de laatste tijd veel over de invloed van social media. Vooral in combinatie met corona. Voor- en tegenstanders van de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 vliegen elkaar in de haren. Dat geen enkel middel wordt geschuwd in deze propaganda-oorlog die woedt in de virtuele werkelijkheid kan ik inmiddels uit eigen ervaring bevestigen. Zo gaf ik onlangs een verjaardagsborrel voor vrienden. Dat was nog voor de huidige ‘lockdown’. Vanwege...

 

Laatste social updates

FRITS Magazine
FRITS Magazine3 days ago
FRITSTV |
Pieter van den Hoogenband: "Ik denk dat de Spelen in 2021 gewoon doorgaan!"

Tweevoudig Olympisch kampioen van Sydney 2000 is nu -twintig jaar later- chef de mission van de Olympische ploeg. De wereldwijde coronapandemie bezorgde 'PvdH' meer kopzorgen dan anders. Gaan de Spelen door? Misschien zonder publiek? En hoe veilig is het voor de atleten? Van den Hoogenband doet deze maand uitgebreid zijn verhaal in FRITS Magazine. Op FRITSTV licht vast een tipje van de sluier op!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
Domusdela heeft de publieksprijs gewonnen bij de verkiezing van het Gebouw van het jaar door BNA Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. In september werd het ceremoniehuis van DELA door de Henri van Abbe Stichting onderscheiden met de Henri van Abbeprijs 2020. Foto is van GLOW Eindhoven 2019.

FLITS!

FRITS RELEASEPARTY – maandag 17 FEBRUARI, FIFTH NRE, Eindhoven