Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

Houdoe en bedankt FRITS

Aan mijn bespiegelingen rondom leven en welzijn in Eindhoven en ommelanden, komt een eind. Ruim vijf jaar kon ik mijn schrijfsels kwijt langs de digitale snelweg. Aanvankelijk op het platform Innovation Origins en de laatste twee jaren bij FRITS . Dank voor reactie en commentaar. Het viel me regelmatig ten deel en dat was genieten. Verder zonder mij in deze kolommen. Dat zal u vast wel lukken. Of ik ook...

 

Laatste social updates

FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.3 days ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
NIEUW WoW! MAGAZINE VERBINDT BRAINPORTREGIO

FRITS Media en Uit in Eindhoven presenteren een nieuw, tweetalig mediaplatform voor de regio: WoW! Lidy Lathouwers en Hans Matheeuwsen - beiden uitgever en hoofdredacteur, van respectievelijk Uit in Eindhoven en FRITS (Magazine) - hebben hun krachten gebundeld in een nieuw mediaproduct voor de regio.

WoW! staat voor World of Wonders, waaruit de verwondering spreekt over alle verworvenheden van Brainport Eindhoven. Of het nu technologische hoogstandjes zijn, alle uitvindingen, of de verblijfsaantrekkelijkheid van Brabant met zijn gastronomische cultuur, topevents en topsport; WoW! vertelt het verhaal van de mensen, wil zo positieve impact maken en alles en iedereen verbinden met de uitnodiging om mee te doen!

WoW! wordt allereerst een magazine. Een aansprekende maandeditie die tweetalig verschijnt in een gebied groter dan de regio. In Eindhoven zelfs gedeeltelijk huis-aan-huis. De Engelstalige versie van WoW! Magazine wordt gratis verspreid op publieke plekken zoals cultuur- en sportinstellingen en uitgaansgelegenheden, en komt liggen op de leestafels en balies van bedrijven, instellingen en campussen in stad en regio. Van de uitgave verschijnt gelijktijdig een Nederlandstalige editie. Spil zijn de uitagenda en artikelen bestaande uit interviews, reportages, meningen en columns. Daarnaast krijgt het magazine servicepagina’s met handige informatie over locaties en de arbeidsmarkt, waaronder vacatures.

Voor meer informatie over of deelname aan WoW! mail naar: h.matheeuwsen@frits.nl

FLITS!

FRITS Presentatie – 12 december 2022
FRITS Top 50 Verkiezing – Topvrouw & topman 2022