FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
Check this out! De nieuwe FRITS ligt nu in de winkel en is onder andere verkrijgbaar bij:

- Boekhandel Van Piere in Eindhoven
- Primera Foto van Rooij in Eindhoven
- Boekhandel Van Grinsven in Eindhoven
- Primera-Risjamo Kernkwartier Nuenen
- Boekhandel De Ganzeveer in Helmond

Of neem een kenningsmakingsabonnement via redactie@frits.nl voor €29,95,- voor 6 nummers ínclusief specials.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
FRITSTV |
IRIS RULKENS SIERT COVER NIEUWE FRITS!

De Eindhovense comedienne Iris Rulkens staat op de cover van de nieuwe FRITS Magazine. Ze gaat momenteel viral op internet met video's van haar typetjes. Later dit jaar wil ze ook het theater in.
En, FRITS Media had maandagavond nog een ánder leuk nieuwtje te vertellen... Check deze video van FRITSTV!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 month ago
De fietsvlonder, een nieuw, innovatief idee uit Rotterdam. Binnenkort in Eindhoven. Ook handig voor het verplaatsen van fietsen, al zullen ze in de huidige klimaatomstandigheden niet snel wegdrijven op een stroom kolkend water, schertst onze columnist Pieter Hendrikse: https://www.frits.nl/blog/fietsvlonders-het-nieuwe-aanleggen/
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.1 month ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 months ago
‘FC Eindontwerp’: jonge designers in de Lichtstad ontwerpen het thuiswedstrijd-affiche van FC Eindhoven!

Een supporters-initiatief uit de creatieve hoek van het Jan Louwers Stadion met een heel eenvoudig concept, elk thuiswedstrijd-affiche van dit seizoen wordt door verschillende vormgevers/kunstenaars ontworpen uit designstad Eindhoven. Voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen bijt Storm Kortland het spits af.

Storm (19) doet dit jaar eindexamen crossmedia/vormgeving aan het Sint Lucas, met de focus op illustratie. Hij is een echte Eindhovenaar, geboren en getogen in Oud Woensel. FC Eindhoven staat o.a. voor ‘bouwen met talent’. Dus niet raar dat Storm, al jaren fan van – én seizoenkaarthouder bij de Blauwwitten, het een eer vond om met deze opdracht aan de slag te gaan.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 months ago
De Berenkuil in Eindhoven bestaat volgend jaar vijftig jaar! Dit roemruchte kruispunt van ongelijkvloerse wegen in stadsdeel Tongelre moet vooral worden gekoesterd als vrolijke creatieve plek in een overigens vriendelijke verkeersstructuur, vindt onze columnist Pieter Hendrikse. Mee eens? Lees: https://www.frits.nl/blog/de-berenkuil-is-dicht-tijdelijk/