FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine17 hours ago
Er hangt iets in de lucht. Het is gevoel is anders. PSV zou wel eens de revelatie van komend seizoen kunnen worden!
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
Nieuws van Eindhoven365: de stad barst van de energie! Daarom staat het opdoen van die Eindhovense energie als bezoeker centraal in onze nieuwe zomercampagne. Het concept, bedacht door Megawatt Group, draait volledig om het delen van die positieve energie. Want juist nu, nu je er weer op uit mag, is de wens groter dan ooit om met meer energie naar huis te gaan dan dat je gekomen bent.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Ruim baan voor d'n eerste burger van de stad, vindt onze columnist Pieter Hendrikse, oftewel maximale mobiliteit voor de hoeder van Eindhovens ambities.

https://www.frits.nl/blog/dn-burger-op-de-busbaan-waar-een-grote-stad-te-klein-in-is/
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Driessen Autogroep, al jarenlang partner van FRITS, heeft als een van de eerste automotive holdings een 'E-mobility' vestiging geopend, en wel aan de Vaalserbergweg in Eindhoven. Geïnteresseerden vinden hier een compleet aanbod van elektrische auto’s, elektrische twee- en driewielers, elektrische bedrijfswagens en alle mogelijke informatie over o.a. laadoplossingen c.q.
zonnepanelen, energiecontracten en batterijopslag. ,,Kortom een kenniscentrum om onze klanten in diverse vraagstukken inzake duurzame, elektrische mobiliteit te voorzien", aldus directeur Francois Driessen (foto).
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Eindhovens burgemeester John Jorritsma wil liever niet van de busbanen af getoeterd worden door de chauffeurs van Hermes. Of zij aub met zijn aanwezigheid rekening willen houden… En o ja, hij ‘rijdt’ in een blauwe Audi e-tron. Altijd handig om te weten…
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Goed autonieuws uit Helmond! Valmet Automotive (Saab!) gaat de Lightyear One produceren. Het contract is onlangs getekend. Valmet Automotive heeft ervaring met start-ups en geldt als een pionier op het gebied van productie van elektrische auto’s. De eerste Lightyear One-auto’s worden volgend jaar geleverd aan klanten.