FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
De woningmarkt in Eindhoven is hot maar zit op slot. De stad is hard toe aan een bouwakkoord, vindt makelaar Pieter Van Santvoort: 'We moeten bouwen, bouwen, bouwen, sneller, sneller, sneller en meer, meer, meer.' Lees het completer verhaal in onze Vastgoedgids 2020.
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.3 days ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine is bij Cyklist.5 days ago
Cyklist
FRITSTV | FRITS bestaat 12,5 jaar

Ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van #FRITSMagazine kreeg hoofdredacteur/ uitgever Hans Matheeuwsen een klein presentje van zijn team: een ingelijste foto (foto: Eddie Mol) met daarop zijn voorwoord in de eerste FRITS Magazine. Dat gebeurde tijdens een gezellige borrel in wielercafe De Cyklist in Eindhoven. Natuurlijk was FRITSTV er bij.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Nog geen idee voor Vaderdag? Verras je vader met deze kloeke boeken over de geschiedenis van Eindhoven. Samen zo'n 850 pagina's in twee delen verzameld in een sleeve. Te koop in de boekhandel voor slechts 49,95 euro! Ook te bestellen bij FRITS via www.frits.nl/voorinschrijving en dan bezorgen wij het boek thuis.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Terwijl de 1,5 meter-samenleving alle kleuren van de regenboog ziet, kleurt Eindhoven groen. Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe of andere tuin? Studio Siebers Tuinontwerpers maakt high end tuinen. Oftewel: ze ontwerpen luxe buitenruimtes die je tuin als verlengstuk van je woonkamer tot leven brengen. Siebers werkt alleen met kwaliteitsmaterialen en professionele partners. Of het nu gaat om een visitekaartje voor je bedrijf of een beschutte plek waar de kinderen kunnen spelen, zij maken het. Echt.
FRITS Magazine