FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Koning Willem-Alexander opent op 3 oktober Brainport Industries Campus in Eindhoven. De eerste Fabriek van de Toekomst op BIC telt 100.000m2. Hier wordt the next generation van de high tech maakindustrie opgeleid in een 'state of art’ werk- en leeromgeving. De campus zal in totaal 5 fabrieken omvatten. BIC is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector, gelegen aan de A2/N2 en vlak bij Eindhoven Airport. Beeld: SDK Vastgoed BV.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
New York, Mexico City, Istanbul.. Eindhoven! De Dutch Design Week maakt Eindhoven volgende maand éxtra interessant om te bezoeken.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
De toren van het Van Abbemuseum is vernoemd naar Gerard en Riky Meulensteen als dank voor alle steun aan het museum en de cultuur in Eindhoven. Dit gebaar maakte de museumdirectie bij de opening van de tentoonstelling over de Eindhovense kunstenaar Ad Snijders.
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft een bericht gedeeld.2 weeks ago
Met het Foederer Talentenfonds biedt het Eindhovense accountantskantoor Crowe Foederer al 7 jaar lang kunstenaars de kans om een prominente spot te bemachtigen tijdens GLOW Eindhoven. Dit jaar won het buitenaards project ‘Moonlight’ van Valerie van Zuijlen. Zij was de beste uit een groep van 9 finalisten die waren overgebleven uit de ruim 100 deelnemers. Het wordt een buitenaardse lichtshow waar we nu al enorm naar uitkijken. Op de foto GLOW-directeur Ronald Ramakers (l), Foederer-CEO Johan Daams en de trotse winnares.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Met Lightyear in Helmond op 1 en het Eindhovense online marketingbedrijf Withlocals op de 6e plek!
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Grote bedrijven tonen zich in toenemende mate contactgestoord. Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen