vrijdag, oktober 1, 2021
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine3 days ago
Vanavond bereikte ons het nieuws dat dj Lady Aida na een kort ziekbed is overleden. Haar optreden op de presentatie van de FRITS Top 50’s op 9 december 2019 in DomusDela zou zomaar eens een van haar laatste geweest kunnen zijn. Wij wensen Aïda Spaninks een goede reis naar het licht, en zijn dankbaar voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van Eindhoven als serieuze muziekstad.
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 days ago
Weekendtip. Voor wie wil weten wat er schuil gaat achter deze ‘geheimzinnige’ internationale orde…
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
GLOW Eindhoven vindt dit jaar van 6 tot en met 13 november plaats. Thema is Moved by Light. GLOW vindt plaats op vier locaties: centrum, Strijp-S/Strijp-T, Campina(-terrein) en TU/e-campus. Het publiek wordt uitgenodigd zich 'door het licht te bewegen', aldus GLOW-directeur Ronald Ramakers: ,,Je ziet de stad hierdoor met nieuwe ogen. Je beweeg, leert nieuwe plekken, kunstenaars, mensen én hun verhalen kennen."
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
De bij hoort d'r bij in de duurzame stad. Lees de column van onze columnist Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/bijen-op-het-dak-in-de-stad-biodiversiteit-ten-top/
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
De 33e Tour d'Asperges heeft dit jaar 32.500 euro opgebracht voor Metakids, een stichting die zich bezig houdt met stofwisselingsziekten bij kinderen. In 2020 en eerder dit jaar ging de 100 kilometer lange toertocht door corona-maatregelen niet door. Nu kon het bedrijfsleven echter weer vol op de pedalen. FRITSTV fietste ook weer mee en maakte bij de start deze beelden.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 weeks ago
PRIMEUR!

FRITS werkt door! In de oktober-uitgave het verhaal van Eveline Wu over het vernieuwde Stadspaviljoen en het Chinese paviljoen op Strijp-S dat op 6 november, bij de start van GLOW Eindhoven, opent. Samen met de succesvolle Eindhovense horecaondernemer bezocht FRITSTV haar nieuwe zaken.
FRITS Magazine