donderdag, juni 23, 2022
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine1 day ago
Primeur! Voetbalclub FC Eindhoven presenteert het nieuwe logo onder het motto: bouwen op de clubtraditie, gericht op de toekomst. Zie het filmpje:
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
De nieuwe FRITS Magazine is uit! Maandagavond is het magazine gepresenteerd bij zwembadenproducent StarlineZuid in Valkenswaard. FRITSTV was erbij.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.2 days ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine3 days ago
Maandag is de derde FRITS Magazine van dit jaar gepresenteerd tijdens een druk bezochte release-party bij zwembadenproducent StarlineZuid in Valkenswaard: met op de cover de succesvolle Eindhovense DJ La Fuente. Hij kon zelf wegens verplichtingen elders niet aanwezig zijn. Dus mocht FRITS-medewerker Eddy Jansen als maker van het verhaal de honneurs waarnemen en de fraaie cover - geschoten door fotografe Freekje Groenemans - presenteren. In dezelfde FRITS staat Eddy's verhaal met twee andere Eindhovense DJ's, de broers Piet en Hugo van Rooij. Zij houden op 3 september een reünie-party van hun in de 70's en 80's befaamde discotheek Hollywood in de Effenaar.
FRITS Magazine
FRITS Magazine6 days ago
PSV heeft het nieuwe uit-tenue gepresenteerd. Op geheel eigentijdse wijze. Wat vinden jullie ervan?
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Begin augustus gaan we verhuizen en daarom bieden we tijdelijk het tweedelige Acht Eeuwen Eindhoven in luxe slipcase aan voor €19,95 in plaats van €49,95. Ideaal als cadeau voor vaderdag of als leesvoer voor de zomer. De boeken kunnen opgehaald worden op de Parklaan 54a in Eindhoven. Interesse? Mail dan naar redactie@frits.nl.