FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft een bericht gedeeld.4 days ago
Het Muziekgebouw blijft de gemoederen in Eindhoven bezig houden.
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
Het allerbeste voor het Nederlandse voetbal is dat PSV kampioen wordt! Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
FRITSTV: Lifestyle-gids 2019, extraatje bij FRITS Magazine

Elke FRITS gaat dit jaar vergezeld van een extraatje. Bij de FRITS van april/mei zit het eerste Lifestyle-gids, boordevol leuke en interessante voorjaarstips!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Philips is voor de twaalfde keer op rij als eerste geëindigd in de prestigieuze reputatieranglijst van het Reputation Institute, gevolgd door ASML. VDL Groep maakte het ‘Eindhovense’ feestje volledig door de top-5 te complementeren. Het instituut onderzoekt jaarlijks de reputatie van Nederlands grootste bedrijven. De dominantie van de tech-industrie is opvallend. Philips, ASML en VDL scoren hoger dan het gemiddelde op alle onderdelen, zoals leiderschap, innovatie en workplace.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Elke FRITS gaat deze jaargang vergezeld van een special. Bij de nieuwe editie is dat onze Lifestylegids 2019. Met dank aan de salescollega's Nico van der Meer, Marianne Brugmans en Peter Vos, coördinator Eva Wellens, Babette Margés voor de teksten, fotografe Freekje Groenemans en vormgever Felix Katzmann! In de gids vind je leuke adresjes om je leven in het voorjaar kleur te geven.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Hoe gevaarlijk is fietsen in Eindhoven? Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen