dinsdag, januari 18, 2022
Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Eindhovens burgemeester John Jorritsma is óók burgervader, betoogt hij in de nieuwe FRITS. Vooral als zijn stad dreigt te worden afgebroken, zoals tijdens de 'Avondklokrellen'. Hij was boos, sprak over een burgeroorlog, wat hem later werd verweten: ,,Mag ik dan asjeblieft emotioneel reageren? Maar in dit land gaat het alleen om woorden, niet om hoe onze stad naar de verdommenis wordt geholpen. Nee, je had je woorden beter moeten kiezen, want je moet een 'verbinder' zijn. Nou, dan gaat bij mij het licht uit." Lees meer in de nieuwe FRITS! Fijne feestdagen!
Foto: Gerard van Hal Fotografie
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Mike Weerts wil nog even wat kwijt. De nieuwe nachtmis gaat door! Online. En te zien bij Studio040. Vrijdagavond 24 dec. om 20.00 uur. Kerstavond! Kijken!
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 weeks ago
Nog geen kerstcadeau? Geen paniek! Wij bieden het fraaie tweeluik 'Acht eeuwen Eindhoven' nu voor € 34,95 in plaats van € 49,95. - Exclusief bij Boekhandel Van Piere en Boekhandel de Traverse.
FRITS Magazine
FRITS Magazine is bij HC Oranje-Rood.1 month ago
HC Oranje-Rood
FRITS Media presenteert tweede editie Connect

In een door corona-maatregelen kleine setting heeft #FRITSMedia vrijdag de tweede editie van Connect gepresenteerd, het full-colormagazine van HC Oranje-Rood. Die club bestaat dit jaar 100 jaar en Connect staat helemaal in het teken van dat jubileum. #FRITSTV was bij de release van het magazine.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.1 month ago
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 month ago
Tussen alle Top 50-reuring is er ook nog gewoon nieuws. Zoals het nieuwste ontwerp van de 109 meter hoge toren NIKO op Strijp-S. Oplevering 2025. Van architectenbureau De Zwarte Hond. Opdrachtgever is Spoorzone BV (SDK Vastgoed bv, VolkerWessels en ING Vastgoed). En het mooie is: deze toren wordt as we speak al gebouwd! De fraaie render is van WAX Architectural Visualizations.