Tel: 040 304 60 00
Email: redactie@frits.nl

FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine9 hours ago
De gemeenteraad van Waalre geeft zichzelf een brevet van onvermogen in de bestuurscrisis. Lees de nieuwe column van Pieter Hendrikse:

https://www.frits.nl/blog/wethouder-klusje-voor-in-between-welkom-in-waalre/
FRITS Magazine
FRITS Magazine6 days ago
Women at work. Wie altijd dacht dat FRITS een mannenblad is, vergist zich deerlijk. Ten burele van ontwerpbureau Skillz wordt de FRITS Top 50 aan een kritische blik onderworpen door Lydia Westhoven, Sophie van Hal, beeldredacteur Freekje Groenemans en Stephanie van Besouw.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
In licht wordt het leven zichtbaar. Lees de blog van onze columnist Pieter Hendrikse over de betekenis en waarde van GLOW in tijden van corona. Foto: Paul Raats

https://www.frits.nl/blog/connecting-the-dots-verstillend-licht-wat-een-glow/
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Harry van Raaij (84) is vannacht overleden. Hiermee ontvalt Eindhoven opnieuw een icoon. De betekenis van Harry van Raaij voor de ontwikkeling van PSV is evident. Onder zijn leiding stootte de voetbalclub door naar de top van Europa. Wij kennen Harry als een zeer aimabel mens met een grote kennis van (voetbal)zaken. Wij condoleren de familie en wensen hen sterkte. Onderstaande foto maakte onze fotograaf Patrick Meis zeven jaar geleden voor de cover van FRITS.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Voor de liefhebbers! Wij verzamelden wat foto’s van het ‘grootste geheim van Eindhoven’: ‘Connecting the Dots’, het GLOW-project van de lichtkunstenaars Kari Kola (Finland) en Ivo Schoofs (Eindhoven) onder de noemer ‘Licht is leven’. Een blauwe lichtmantel van 80 km2 over Eindhoven. GLOW Eindhoven claimt het lichtkunstwerk vanaf diverse hoge gebouwen verspreid over de stad als het grootste ter wereld. Het bestaat uit 1.500 sterke ledlampen en 1.000 rode, lichtgevende 'ballonnen'.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
Wordt natriltijd het woord van het jaar 2020? Lees de column van Pieter Hendrikse

https://www.frits.nl/blog/natriltijd-woord-van-het-jaar/