FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine4 hours ago
FRITSTV: Honkballer Rick van den Hurk wil straks terug naar Amerikaanse profcompetitie

Hij siert de cover van de nieuwe FRITS: profhonkballer Rick van den Hurk. Hij groeide op bij PSV Honkbal, speelde bij Twins Honkbal in Oosterhout en daarna in de Amerikaanse en Koreaanse profcompetitie. Nu speelt de 34-jarige pitcher in Japan, bij de Fukuoka Soft Bank Hawks maar steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag nog eens terug wil naar Amerika. FRITSTV sprak met de honkballer.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine7 hours ago
FRITSTV: Sfeervolle FRITS-releaseparty in jarige Bijenkorf

De Bijenkorf in Eindhoven bestaat dit jaar 50 jaar. De release van de nieuwe FRITS -de eerste van 2019- vond daarom plaats in het restaurant van het warenhuis aan het 18 Septemberplein. FRITSTV was er bij.
FRITS Magazine
FRITS Magazine
FRITS Magazine23 hours ago
Rick van den Hurk op cover van nieuwe FRITS Magazine

Profhonkballer Rick van den Hurk staat op de cover van de nieuwe FRITS. Rick speelt in de Japanse honkbalcompetitie en kon zelf niet aanwezig zijn op de release-party bij De Bijenkorf. Zijn zus Anneke nam de cover uit handen van FRITS-uitgever Hans Matheeuwsen in ontvangst. Morgen brengt FRITSTV nog een video-interview met Rick van den Hurk.
FRITS Magazine
FRITS Magazine4 days ago
In het Philips Museum is nu een expositie over de elpees en singles die Philips ooit uitgaf op vinyl. Voor de opening zette Philips topman Hans de Jong een plaatje op in het bijzijn van voormalig topman Jan Timmer. Hij leidde het platenlabel Polygram van Philips, dat uitgroeide tot één van de grootste muziekindustrieën ter wereld. Timmer introduceerde in 1982 de cd.
FRITS Magazine
FRITS Magazine5 days ago
Onze restaurantverkiezing is nu ruim 2 weken van start en de top is erg aan elkaar gewaagd. Nog niet gestemd? Dat kan nog tot 1 maart via www.frits.nl/restaurantverkiezing en maak kans op 5 verschillende dinerbonnen bij top restaurants in de regio van €25,- tot €50,-.
FRITS Magazine
FRITS Magazine heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.5 days ago