FRITS Magazine is ook te volgen op Facebook. Hier komen met regelmaat interessante nieuwtjes op te staan over de regio. Like je onze pagina al?

FRITS Magazine
FRITS Magazine1 hour ago
Er was volop aandacht voor 'MH17' deze week. Is de Herculesramp inderdaad inmiddels een 'vergeten ramp'? Lees de blog van FRITS-hoofdredacteur Hans Matheeuwsen.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 days ago
Zomeractie! Om de zomervakantie te vieren geven wij in samenwerking met preHistorisch Dorp 5x2 toegangskaarten weg (in te leveren t/m 3 nov 2019). Wil je kans maken? Like dan onze pagina en laat weten waarom en met wie je graag naar het preHistorisch Dorp zou willen gaan en maak kans! Meedoen kan t/m 28 juli, de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
De bouwers willen bouwen, én snel. Maar gaat dat ook lukken? Lees de blog van FRITS-hoofrdedacteur Hans Matheeuwsen
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
Waar bouwt Eindhoven naar toe? In samenwerking met VNO-NCW Brabant Zeeland organiseert FRITS Media het vastgoeddebat over de stad vanuit een vrouwelijk perspectief. In het augustusnummer verschijnt het verrassende verslag; dank aan Mirjam Giesbers, Jacqueline Coppelmans, Petra van Lange, Joyce van Beek, Ine Frings Van de Spijker en Marjolein van den Berkmortel voor jullie bijdrage! #Eindhovenstories De productie van het debat verzorgden de volgende mannen: Peter Blees (redactie), Patrick Meis (fotografie) en Marco van Dijk (gastheer locatie) Top job!
FRITS Magazine
FRITS Magazine1 week ago
De Global Micro Leasing Cycling Challenge die DLL eind mei hield, heeft 44,500 euro opgebracht. Er namen meer dan 800 medewerkers in 24 landen aan deel. De opbrengst komt ten goede aan het Micro Leasing project in Afrika dat startende ondernemers helpt en ondersteunt.
FRITS Magazine
FRITS Magazine2 weeks ago
De Eindhovense dj Sander van Doorn heeft zijn eigen kunstexpositie. En wel in de vitrine van het Van Abbemuseum in Van der Valk Hotel Eindhoven. De vitrine is weer een ontwerp van Piet Hein Eek. Curator Sander kwam zijn mini-expo zelf openen. Foto's: Ruud Balk.